Handbal cu spectatori in sala, hai la Sala Polivalenta

Va spuneam despre handbal de incalzire la finele anului trecut. Acum va zic sa incepem anul de handbal cu spectatori in Sala Polivalenta Craiova.

handbal cu spectatori

Imaginea este de la meciul de pregatire de la finalul anului, cu Corona Brasov. La primul meci oficial sper ca suporterii alb-albastrelor sa-si faca simtita prezenta.

Handbal cu spectatori

Meciul cu Gloria Bistrita este programat la o ora destul de neprietenoasa, Joi, 6 Ianuarie de la 16:00. Chiar si in aceste conditii, sunt sigur ca vor fi iubitori ai handbalului in Sala Polivalenta.

Pentru cei care nu pot sa ajunga la sala, meciul este transmis pe TVR 2. Nu este insa aceeasi vibratie ca in sala.

In ultimul timp competitiile sportive de sala au fost intrerupte de pandemie si n-a mai fost emulatia din anii trecuti. Insa am resimtit de curand vibratia salii la un meci de basket, de exemplu.

meci de basket la Craiova la final de 2021

Sper sa fie o astfel de atmosfera si la handbal feminin, mai ales ca este sportul care a adus singura cupa europeana la Craiova.

SCM Craiova vs Gloria Bistrita

Craiova si Bistrita sunt vecine de clasament, oaspetele de pe locul 9 avand 13 puncte. SCM Craiova incepe 2022 pe locul 10, cu 11 puncte.

Din pacate, asa cum ziceam in articolul despre meciurile amicale cu Brasovul, sunt si cateva accidentari in tabara alb-albastra, printre care Cristina Zamfir si Ana Maria Ticu.

Va fi un meci foarte greu. In editia 2021 a Ligii Florilor craiovencele n-au reusit sa ia vreun punct Bistritei, nici acasa si nici in deplasare. Cu atat mai mult este nevoie de prezenta suporterilor in sala. Cu aplauze, cu incurajari si scandari trebuie sa le purtam pe favorite spre victorie.

Ultima victorie a handbalistelor craiovene in meciurile cu Bistrita dateaza din Ianuarie 2020, astfel incat ar fi cazul sa mai schimbam macazul ­čÖé┬áHaz de necaz, daca tot nu ne ocolesc accidentarile, macar sa fim optimisti pentru debutul handbalistic in 2022 si sa nu ne ocoleasca nici victoria.

Hai si tu la sala! Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.