Bijuterii de argint pentru ocazii speciale de primavara

Azi va povestesc despre alte ocazii speciale de primavara si bijuterii de argint, dupa ce ieri v-am zis despre nevoia de evadare de 1 Martie.

Nu stiu ce obiceiuri aveti voi pentru Valentine’s Day, Dragobete, 1 si 8 Martie. Pe Valentin il cam ignor, dar restul ocaziilor de primavara sunt tratate la modul corespunzator.

De exemplu de Dragobete am facut pizza cu inimioara de praz. N-a fost nici la intamplare, nici prima abordare, ci doar prima dintr-o serie mai mare.

Joi de dragobete oltenesc

De 1 Martie i-am luat doamnei mele un martisor mai special. In primul rand ca se poarta la mana, ca o bratara cu snur alb-rosu. Apoi am pastrat modelul de inimioara si la martisor.

martisor inimos

„Bratara” incrustata in piele nu e de la mine, ci de la pisica 🙂

Bijuterii de argint de 8 Martie

Pentru 8 Martie, pe langa florile de sezon (neaparat frezii sau lalele inchise la culoare) m-am gandit la inca un cadou cu inimioare 🙂

Sa nu credeti cumva ca am luat inimi de-alea mari si rosii de plus, care sunt pe la tarabe. Nici gand. M-am indreptat spre bijuterii de argint, dar nu oarecare, ci cu inimioare.

Am cadourisit-o mai demult pe doamna mea cu niste cercei simpatici, cu flori de morcov salbatic incapsulati intr-o rasina transparenta. Pentru ca-i place sa-i poarte, tot la cercei m-am gandit si acum, dar am cautat altceva: cercei argint.

Si ce sa vezi, am gasit unii cu inimioare, ca sa fie continuare de la Dragobete si 1 Martie.

cercei argint de la Venda Jewelry

Mi-a placut faptul ca inimioarele sunt elementele centrale. Dar si mai mult mi-a placut sa vad ca si detaliile interioare sunt formate tot din inimioare.

Asta da staruinta pe un simbol frumos, pus si mai bine in valoare de constructiile interioare.

Mi-a placut si mai mult ca Venda Jewelry este o afacere de familie 100% romaneasca. Pai da, in vremurile astea e bine sa stii de la cine cumperi.

bijuterii de argint Venda Jewelry

Am vazut multe minunatii in magazinul online, dar mai ales am invatat un cuvant nou: charmuri.

Charmuri de argint

Stiam ca exista niste chestii speciale care se prind la bratari, pentru ca le-am vazut la un proiect Erasmus.

In cadrul unui exercitiu am fost rugati ca fiecare sa prezine un lucru pe care-l are tot timpul la el. Mai mult, lucrul respectiv trebuia sa fie reprezentativ pentru fiecare persoana 🙂

La mine a fost simplu. Daca am mobilul sau aparatul foto, am cu mine si carti de vizita. Daca nici ele nu ma reprezinta, atunci cine? 🙂

Insa am fost uimit sa vad ca multe dintre fete aveau „niste chestii” metalice care se prind la bratari. Se prind in sensul ca au dimensiuni si orificii standard, astfel incat sa dea bine pe bratari.

Una dintre studentele din Tunisia avea o astfel de amintire din fiecare tara pe care a vizitat-o. Ei bine, era vorba despre charmuri. Le-am vazut acum la Venda Jewelry si mi-am dat seama ca despre ele era vorba atunci.

Mi-am zis atunci ca poate fi o alternativa de cadou frumos in locul magnetilor de frigider cumparati din alte tari. Acum ma gandesc ca Daria mea stia deja despre charmuri. Iata o idee de cadouri apreciate de generatiile mai tinere.

Spor fermecator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.