Prima zi dupa Revelion de incalzire, a doua zi mai activa

Prima zi a anului 2022 a fost de relaxare. Relativ tarziu ne-am trezit, dupa ce-am incheiat Revelionul pe la 2 si jumate. Tema meniului de revelion a fost un gratar de peste, dovlecei si cateva „porcarii” aruncate traditional.

gratar de peste si cateva porcarii

Altminteri n-am mancat foarte mult, dovada si greutatea care s-a pastrat din anul care tocmai ce s-a terminat.

dovlecei pe gratar

Atenti la mancare, dar si la bautura, am avut bere la gratar, apoi Sauvignon Blanc pentru peste si spumant Zarea rose sec la trecerea dintre ani.

Animatia zgomotoasa de la miezul noptii ne-a prins in curte, admirand artificiile.

prima zi cu artificii si relaxare

Le-am urat de bine celor apropiati, apoi am dat o tura pe canalele TV romanesti. Stiam ca la PRO TV se anunta un program special, am zabovit si pe-acolo, insa mie mi-a placut mai mult la Prima TV, la revelionul lui Dinescu. Cu mai putini invitati si vedete, dar cu mai multe momente autentice, Revelionul de la Cetate a fost… alceva.

Revelion altfel la Prima TV

Va spuneam in articolul de bilant ca principala realizare a anului 2021 a fost Craiova Blog Meet #100, timp de 3 zile. Le-am rememorat pe blog in ziua bilantului, iar in noaptea de Revelion mi-am amintit momentele de la Cetatea lui Dinescu.

Port Cultural Cetate

Cu cativa rapsozi care ne-au cantat si noua, desfasurandu-se in aceeasi locatie din Portul Cultural Cetate, am simtit Revelionul de la Prima TV mai apropiat de mine.

prima zi a anului la Revelion pe Prima TV

Ne-am simtit ca la un chef pe malul Dunarii in 2021, sunt sigur ca la fel s-au simtit si invitatii de la Prima TV, alaturi de lautarii din zona. N-am urmarit toate momentele de la Revelionul Prima, insa cele de la Cetate au fost memorabile. Le-am primit cu bucurie si cu speranta ca astfel de momente pot concura macar partial cu defilarea vedetelor si a toaletelor de pe alte canale.

Analele sufletului meu au inregistrat mai multa bucurie pe malul Dunarii si cred ca asta conteaza cel mai mult.

Multumind anului care s-a incheiat, am adormit avand in minte sperantele pentru anul care vine.

Ne-am trezit intr-un 2022 cu cer senin si mult soare pe cer. Cerusem eu zapada macar de Craciun, dar nici o astfel de vreme frumoasa in prima zi nu-i de lepadat.

Datorita vremii frumoase am luat-o la pas prin Parcul Romanescu.

Dupa prima zi de incalzire, mai activ a doua zi

Cu fortele refacute dupa trecerea intr-un an nou, am fost ceva mai activ in a doua zi de „Gerar”. Ar mai fi multe de spus despre vremea calduroasa din Ianuarie, dar deocamdata sa ne bucuram. Am dat trezirea mai devreme azi si m-am apucat sa curat tastatura de praful si amintirile anului trecut.

tastatura curatata de praful si amintirile anului trecut

Cu toata atmosfera de vacanta, mi-am facut timp de gimnastica, de inca o plimbare prin parc, dar si sa scriu cateva cuvinte.

Teoretic imi doresc ca 2022 sa fie un an exceptional. Altminteri stiu ca practic va fi asa cum il vom face fiecare dintre noi.

Noi provocari, obiceiuri vechi si experiente noi ne-astepta in 2022. ’22 sa fie de exceptie si mai intai de toate sa fie ultimul an de pandemie si de anxietate!

Tema noului an, cel putin pentru mine, va fi sa-l fac de exceptie zi de zi, pornind de la lucruri mici, care se vor aduna cu bucurie la final. Altceva sper sa avem de adunat la sfarsit de an si mai ales sper sa fie ultimul an de pandemie. Mie mi se pare ca 2021 a fost ceva mai bun decat 2020, dar 2022 trebuie sa fie cu mult mai bun.

Un an spornic va doresc!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.