Papetarie de calitate fabricata in Romania, la Craiova

Am mai vorbit despre papetarie de calitate in 2015, cand am pornit proiectul Fabricat in Romania. Am revenit la Arhi Design in 2024, la peste 30 de ani de cand firma produce in Craiova materiale pentru copii, scolari, liceeni si studenti.
Arhi Design - fabricat in Romania

Papetarie de calitate fabricata la Craiova

Daca sunteti parinti de scolari sau liceeni probabil ati cumparat caiete produse la Craiova.

scoala incepe cu papetarie de calitate

Marca Arhi Desing este prezenta de 32 de ani pe piata romaneasca, firma craioveana desfasurandu-su activitatea pe o suprafata de 8000 metri patrati.

papetarie de calitate fabricata la Craiova

3000 de metri patrati sunt destinati productiei de articole de papetarie, depozitarii si logisticii. Suprafata deserveste 16800 de produse de papetarie sub 380 de branduri, cu preturi pentru toate buzunarele.

papetarie ca la carte

Arhi Design Craiova beneficiaza de aportul a 50 de persoane implicate in:

  • management,
  • productie,
  • distributie,
  • marketing.

Trecand peste aceasta prezentare in cifre, am vrut sa vedem utilajele la fata locului si sa intelegem procesul de productie. N-am venit in timpul orelor de lucru ci Duminica, cand productia era oprita.

Horatiu Buzatu a fost amabil sa ne prezinte istoria firmei, de la primele utilaje achizitionate cu marci si pana la cele mai noi si performante masini.

masini mai vechi

Cum primul meu job a fost intr-o editura, operatiuni gen faltuit, brosat si altele similare imi erau familiare. Insa colegii mai tineri din blogosfera craioveana au aflat despre toate aceste operatiuni de la Horatiu si Marius.

Am aflat despre procesele de fabricatie pentru caiete de tot felul, agende, calendare si toate produsele de papetarie  necesare.

Daca ati trecut de varsta studiilor probabil aveti memoria ca o foaie velina si ati uitat notiuni precum caiete cu patratele si dictando. Vi le reamintesc cu o imagine de sezon estival 🙂

patratele si dictando

Dar atentie, dupa vacanta de vara vine scoala, asa ca atentia copiilor si parintilor se indreapta spre caiete, carti si produse de papetarie. Intr-un cuvant, incepe goana dupa rechizite.

papetarie de calitate

Daca ati retinut logo-ul Arhi Design, stiti deja ca sunt produse de calitate. Iar acum ati aflat ca sunt fabricate in Romania, la Craiova.

anul acesta scoala incepe cu noi

Am insistat mai mult cu produsele pentru „invatacei”, pentru ca dupa sezonul estival, se apropie cel scolar 🙂 Insa nici birotica nu este neglijata, toate gamele si produsele fiind prezentate pe site.

Deocamdata va las cu imagini de la Arhi Design.

fluxul tehnologic la Arhi Design

Spor producator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.