Cu bunatati din Grecia, tartinabile, mi-am inceput Miercurea fara carne. Am continuat apoi cu combinatii romanesti si grecesti, de dimineata pana seara. Uite si cateva bunatati grecesti premium si premiate, de la Eliada.
Bunatati din Grecia dis de dimineata
„Pentru de dimineata” am intins pe paine cu maia si ceapa urmatoarele tartinabile:
- crema de otet balsamic cu portocale,
- gem de masline,
- zacusca,
- pasta de masline Halkidikis, cu rosii uscate si ardei.
Scor 3 la 1 pentru bunatatile grecesti, chiar 4 la 1 scor final, dupa ce-am pus si maslinele grecesti.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am avut portocale din Grecia si ciocolata neagra Heidi Dark Extreme 85%. Am si uitat sa pozez portocala, cu ochii la aniversarea Heidi 30 de ani. Ocazie cu care au schimbat si ambalajul.
Mancare de fasole pastai la pranz
La pranz am savurat o mancare de pastai de fasole.
Seara am poftit la o salata de rosii, cu ceapa galbena si masline negre de Grecia. Bineinteles ca am stropit-o cu ulei de masline grecesc š
Am incheiat ziua cu o combinatie grecolteneasca, Ouzo din Grecia si lubenita din Oltenia.
Daca va intrebati de ce insist cu mancarea greceasca, raspunsul e simplu. E savuroasa si sanatoasa, facand parte din bucataria mediteraneana.
Pofta buna fara carne!
Update:
Eu n-am avut azi ciuperci in meniu, asa ca va poftesc la Brindusa pentru o tocanita cu ciuperci de camp.
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Brindusa Aluculesei
Foarte sÄnÄtos meniul tau, sÄ ai poftÄ
Daniel Botea
Hai ca se completeaza bine cu ciupercile tale š