La piure cu chiftele am poftit saptamana trecuta, dar nu le-am avut la aceeasi masa. Azi am reluat pofta cu piure de linte verde si chiftele vegetale.
Tartinabile si oua de prepelita
Pentru de dimineata am avut tartinabile pe paine cu maia si ceapa, dar si pe felii de ridiche neagra. Tartinabilele au fost:
- icre de hering,
- pasta de masline,
- zacusca.
Le-am insotit cu oua de prepelita perpelite in tigaia de clatite, fara sa folosesc ulei.
Inainte de intervalul dulce m-am incalzit cu un ceai de iasomie.
Apoi am plusat cu ciocolata neagra Heidi Dark Extreme 85% si portocala rosie.
Piure cu chiftele la pranz
La pranz am avut piure de linte si chiftele vegetale. Asta-i pohta ce-am pohtit saptamana trecuta, iar acum le-am pus impreuna.
Seara am pastrat-o pentru legume la cuptor, alaturi de cartofi la cuptor, cu usturoi si rozmarin.
Au mers bine si cu niste ardei murati, dar mai ales cu un pahar de vin alb, sec.
Mai tarziu merge si-o bere cu alune, ca sa se potriveasca la derbiul studentesc U Craiova vs. U Cluj.
Pofta buna fara carne!
Update:
Daca nu v-am inspirat eu, va invit la Brindusa pentru un scrob cu urzica vie.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei