Cum am gratarit cu Golden Brau

Spuneam ieri ca a fost cea mai grea zi. Acum detaliez cum am gratarit cu Golden Brau si de ce. De Campionat National 🙂

Cum am gratarit cu Golden Brau

Cum am gratarit cu Golden Brau la Craiova

Ne-am trezit cu noaptea-n cap. Intr-o zi de sambata sa fii la 9:30 la Real, nu e chiar asa de realist.

Si iata-i pe cei 4 micichetari batand la portile afirmarii 🙂

cioc-cioc(nim) la portile afirmarii

Cioc-cioc! Suna bine, asa ca hai sa ciocnim!

Daca tot ne-am trezit devreme, am fost prima echipa inscrisa in concurs: Craiova BeerMeetch.

Cum am gratarit blogosferic la Craiova

Frate, treaba serioasa. Inscriere cu buletinul, reguli stricte, semnat declaratie pe proprie raspundere si asa mai departe.

declaratii si inscriere

Sa nu radeti de poza lu’ Cretu 🙂

Odata inscrisi, am aflat ca trebuie sa revenim la ora 13, cand incepe prima serie a campionatului. Si ce sa facem pana atunci?

Incalzire inainte de concurs

Cum serviciul meu este aproape de Real si avem masa de ping-pong, am bagat o tacaneala cu bere. Bere Golden Brau, evident.

incalzire inainte de gratar

Si dai, si lupta 🙂

ping-pong frate

Pana la 13 ne-a venit foame de atata bere cu ping-pong, asa ca am pregatit repede si o omleta.

Si iata-ne din nou la Real, unde ni s-au explicat regulile, si am primit tricouri de concurenti (cei care au incaput in ele 🙂

tricou de concurent si cum am gratarit

La „standul de lucru”, prima lovitura: Nu aveam de pregatit mici, iar noi ne numeam Craiova BeerMeetch.

Cum am gratarit la standul Golden Brau

Am trecut peste asta cu cate un pahar de bere rece si ne-am pus pe treaba. Ne-am fotografitat, ne-am spalat pe maini, am spalat ustensilele si hai sa gratarim.

gata de concurs si cum am gratarit

Cum ne-am descurcat la gratar

Eu m-am ocupat cu legumele: dovlecel si vanata, pe care le-am feliat pe lung si le-am pus pe gratar.

cum am gratarit legumele

Ne propusesem ca daca avem legume sa facem un fel de crocodil. Ingredientele pentru friptura au fost un cabanos, un piept de pui si o pulpa. Le-am folosit pe toate, dar pe „platoul oficial” am pus doar crocodilul cu picioare de cabanos, bucata de pui si o ceapa coapta la gratar.

Croco-beat

Platoul s-a numit Croco-beat si a aratat cam ca in imaginea de mai sus, cu unele imbunatatiri de estetica.

In calitate de capitan de echipa am prezentat platoul juriului format din moderator, maestru bucatar si maestru berar. Juriul a punctat pe parcursul pregatirii gratarului. Apoi a deliberat in functie de prezentarea si aspectul platoului. Iar la a gustat din fiecare platou si in sfarsit a dat verdictul.

Nu ne-am calificat mai departe, trebuia sa iesim pe locul 1, iar noi am fost pe 2. Asta este, totul a fost pe bune, iar cei care au castigat au meritat.

Locul 1 in grupa noastra

Le-am urat succes in finala de azi, apoi am facut o poza cu Americanu’

Poza cu Americanu :)

Am gustat si noi ce pregatisem si inapoi la standul de inscriere pentru pozele oficiale. Si ne-am pozat si cu premiile de consolare 🙂

premii de consolare

Ne-am luat la revedere de la fetele Golden Brau si ne-am indreptat in pas alert spre un alt eveniment.

La revedere Golden Brau

A fost distractiv, ne-am implicat si am castigat o experienta frumoasa cu Golden Brau.

Hai noroc si la mai mare!

14 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.