Spuneam ieri ca a fost cea mai grea zi. Acum detaliez cum am gratarit cu Golden Brau si de ce. De Campionat National š
Cum am gratarit cu Golden Brau la Craiova
Ne-am trezit cu noaptea-n cap. Intr-o zi de sambata sa fii la 9:30 la Real, nu e chiar asa de realist.
Si iata-i pe cei 4 micichetari batand la portile afirmarii š
Cioc-cioc! Suna bine, asa ca hai sa ciocnim!
Daca tot ne-am trezit devreme, am fost prima echipa inscrisa in concurs: Craiova BeerMeetch.
Frate, treaba serioasa. Inscriere cu buletinul, reguli stricte, semnat declaratie pe proprie raspundere si asa mai departe.
Sa nu radeti de poza lu’ Cretu š
Odata inscrisi, am aflat ca trebuie sa revenim la ora 13, cand incepe prima serie a campionatului. Si ce sa facem pana atunci?
Incalzire inainte de concurs
Cum serviciul meu este aproape de Real si avem masa de ping-pong, am bagat o tacaneala cu bere. Bere Golden Brau, evident.
Si dai, si lupta š
Pana la 13 ne-a venit foame de atata bere cu ping-pong, asa ca am pregatit repede si o omleta.
Si iata-ne din nou la Real, unde ni s-au explicat regulile, si am primit tricouri de concurenti (cei care au incaput in ele š
La „standul de lucru”, prima lovitura: Nu aveam de pregatit mici, iar noi ne numeam Craiova BeerMeetch.
Am trecut peste asta cu cate un pahar de bere rece si ne-am pus pe treaba. Ne-am fotografitat, ne-am spalat pe maini, am spalat ustensilele si hai sa gratarim.
Cum ne-am descurcat la gratar
Eu m-am ocupat cu legumele: dovlecel si vanata, pe care le-am feliat pe lung si le-am pus pe gratar.
Ne propusesem ca daca avem legume sa facem un fel de crocodil. Ingredientele pentru friptura au fost un cabanos, un piept de pui si o pulpa. Le-am folosit pe toate, dar pe „platoul oficial” am pus doar crocodilul cu picioare de cabanos, bucata de pui si o ceapa coapta la gratar.
Platoul s-a numit Croco-beat si a aratat cam ca in imaginea de mai sus, cu unele imbunatatiri de estetica.
In calitate de capitan de echipa am prezentat platoul juriului format din moderator, maestru bucatar si maestru berar.Ā Juriul a punctat pe parcursul pregatirii gratarului. Apoi a deliberat in functie de prezentarea si aspectul platoului. Iar la a gustat din fiecare platou si in sfarsit a dat verdictul.
Nu ne-am calificat mai departe, trebuia sa iesim pe locul 1, iar noi am fost pe 2.Ā Asta este, totul a fost pe bune, iar cei care au castigat au meritat.
Le-am urat succes in finala de azi, apoi am facut o poza cu Americanu’
Am gustat si noi ce pregatisem si inapoi la standul de inscriere pentru pozele oficiale. Si ne-am pozat si cu premiile de consolare š
Ne-am luat la revedere de la fetele Golden Brau si ne-am indreptat in pas alert spre un alt eveniment.
A fost distractiv, ne-am implicat si am castigat o experienta frumoasa cu Golden Brau.
Hai noroc si la mai mare!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Cris-Mary
Super frumos v-ati distrat si gratarul…genial š Sunteti inventivi nu gluma š
Alina
Da am auzit si eu ca a fost prea tare si dupa ce am vazut la tine in poze ma duc sa vad ce imi gatesc ca mi ai facut pofta :))
Diana Bocai
Bravo, bravo:D
Apropo, imi plac tricourile:D
Diana Bocai
Crocodilu' ala e super tare. Mi-ati facut pofta.
Daniel Botea
Multumim pentru aprecieri š
Daniel Botea
De mancat, doar am gustat š Dar a fost super-misto!
Daniel Botea
Multumim, multumim. Tricouri de concurent, fara concurenta š
Daniel Botea
Croco-beatu trebuia sa bage frica-n juriu si sa iesim primii. Se pare ca a fost prea bland š
Aniela Deby
Arata foarte bine:D Dar..si eu vreau o bere:))
Daniel Botea
Hai noroc!
Ferestre termopan
Dovlecei pe gratar š tareee
Daniel Botea
Sunt foarte bune si legumele la gratar.
Servicii contabilitate
important e ca a iesit totul ok si toata lumea s-a simtit bine
Daniel Botea
Exact de la ideea asta am plecat si noi š