Prevenirea si tratarea bolilor grave

Prevenirea si tratarea bolilor grave la Zilele Craiovei 2012. Adica un subiect sanatos pe care nu puteam sa-l ratez.

prevenirea si tratarea bolilor grave

Prevenirea si tratarea bolilor grave

Asa s-a numit al doilea stand vizitat in cadrul evenimentului Heineken pentru comunitati.

Daca mai inainte am vorbit indirect despre sanatate prin intermediul nutritiei, de data aceasta vorbim despre altceva. Fundatia pentru Sanatate: „Sf. Grigorie Decapolitul” este bazata pe imbinarea terapiilor complementare si alternative cu terapia spirituala crestina.

Fundatia se adreseaza bolnavilor cronici si celor declarati cu „boli incurabile”. Si propune peste 20 de tipuri de terapii alternative si complementare.

Caracterul social consta in subventionare tratamentelor pentru pacientii cu venituri mici. Tarifele acopera doar costul activitatilor, fundatia neurmarind profitul financiar. Vi se pare diferit de tratamentul cu „plicuri” in spitale sau de costurile de la clinicile particulare? Daca da, acesta a fost si scopul.

Mai mult, nu numai tratamentele intra in obiectivele asociatiei. Ci si preventia, invatata cu ajutorul cursurilor si seminariilor.

Am spus si voi spune mereu ca preventia este mai ieftina decat tratamentul. Ar ar fi bine sa va dati seama de acest lucru in conditii sanatoase. Cand suntem bolnavi, e cam tarziu pentru preventie.

A propos, cum vi se pare conceptul de sanatate nelimitata?

Sanatate si spor in toate!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.