Salata de valeriana la Miercurea fara carne

Asa s-a intamplat anul asta ca si 1 Martie si 8 Martie sa se nimereasca Miercurea. Si daca Miercurea fara carne de 1 Martie a fost cu gust de Bucuresti, de 8 Martie mi-am pregatit eu salata de valeriana. Dar sa va explic 🙂

Pentru de dimineata am avut zacusca cu paine, alaturi de 3 frunze de valeriana, masline si cascaval. Dupa cum se vede, m-am acomodat cu gustul de valeriana pentru masa de pranz.

zacusca pe paine

Am descoperit salata de valeriana la Heidelberg, unde era numita „salata de camp”, ceva de genul „Salatfeld”. Cum eu nu stiu germana am numit-o „salata fel de fel”. In Romania am descoperit ca este salata de valeriana si azi i-am facut felul 🙂

salata de valeriana

Adica am mai pus salata verde, ceapa verde, rosii cherry, masline, ulei de masline si lamaie. Si a iesit… o minunatie.

Seara am inceput cu o ciorba de sfecla rosie.

ciorba de sfecla rosie

Si am continuat cu dovlecei cu branza la cuptor, ca sa mearga si-un vin rosu 🙂

dovlecei cu branza la cuptor

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.