Top 50 branduri romanesti in 2020

Intr-o perioada in care am reinvatat sa apreciem business-urile locale, un Top 50 branduri romanesti este mai actual ca oricand. Buna ocazie sa observ ca unele dintre brandurile preferate au urcat in clasament. Iar altele au coborat sau chiar au iesit dintre primele 50.

Top 50 branduri romanesti in 2020

BrandRo este o analiza Revista BIZ si Unlock Market Research in ceea ce priveste puterea brandurilor romanesti.

Atat in top 10 cat si in top 50 branduri romanesti se regasesc multe dintre brandurile preferate, asa ca le voi aminti si aici.

Aminteam despre influenta perioadei de pandemie asupra brandurilor romanesti. Ma gandeam sa fac o comparatie bruta. Va mai amintiti cosurile de cumparaturi pline ochi cu apa si produse de prima necesitate din perioada starii de urgenta? Ei bine, inclusiv cosurile acelea se regasesc in perceptia romanilor.

Top 10 branduri romanesti 2020

In Top 10 se regasesc multe branduri pe care le prefer si eu. Top 10 BrandRO

Atunci cand imi iau apa plata, aleg dintre Aqua Carpatica, Borsec si Dorna. Cu Aqua Carpatica am mai interactionat si prin intermediul SuperBlog sau al unor evenimente offline. Borsec este un nume respectabil, cu rezonanta. Iar Dorna m-a castigat prin campaniile de implicare sociala alaturi de Simona Halep.

Faptul ca 3 branduri de apa minerala se regasesc in Top 10, confirma potentialul mare al Romaniei in acest domeniu. Mi-am aduse aminte de vorbele lui Jean Valvis La radio cu Andreea Esca, despre brandul de tara.

La bunuri de folosinta indelungata, Arctic ramane preferatul romanilor. Cred ca garantia extinsa si service-ul au contribuit din plin la aceasta pozitie. In ceea ce ma priveste, am folosit multa vreme un frigider Arctic. Mai merge si acum in casa de la tara. Chiar daca am preferat o alta marca, parintii mei sun fani Arctic pentru frigidere sau lazi frigorifice. Cel mai nou frigider comandat pentru ei a fost de la eMag, de Black Friday, un alt fruntas romanesc in Top10.

Tot la folosinta indelungata (15 ani) a fost Loganul, cumparat in 2005. Anul asta l-am dat la Rabla, dar si-a facut banii. Dacia Duster a facut ca brandul romanesc sa fie din ce in ce mai apreciat si peste hotare. Imi amintesc ca pe strazile din partea colinara a Heidelbergului, erau foarte multe Dustere in curtile nemtilor. Deci nu e de mirare ca Dacia a saltat 3 locuri si-n topul romanesc.

Gerovital si Farmec sunt de asemenea branduri folosite la noi in casa, mai ales de partea feminina.

Cel mai mare salt in top 10 apartine Napolact, care a urcat 6 pozitii. Recunosc ca apreciez atat untul, lactatele cat si inghetatele Napolact.

Dero n-ar putea sa nu fie in top10, atata timp cat in Romania inca se foloseste expresia Dero pentru detergent.

Top 50 branduri romanesti 2020

Am in casa sau am folosit majoritatea brandurilor romanesti din top 50. Insa unele dintre ele imi sunt mai dragi si le folosesc mai des.

Le voi lua pe rand, dar nu in ordinea din clasament, ci in ordinea preferintelor personale.

top 50 brandro 2020

Despre bunatatile de la Delaco v-am tot spus la Branzeturi cum se cuVin. Chiar daca pandemia ne-a dat o pauza fortata la degustari, savurez branzeturile acasa, cu sau fara vin.

Delaco si Domeniile Samburesti la Ribsa House Craiova

Nu mai zic ca le-am apreciat inclusiv la lucrarea de disertatie.

Heidi este o prezenta nelipsita la Miercurea fara carne, acolo unde se mai regaseste si SanoVita.

cirese cu ciocolata neagra

Jolidon este in continuare brandul meu preferat in materie de costume de baie. La bloggeri te crede lumea doar pe imagini si pe link-uri, asa ca le-am lasat aici ­čÖé

Banca Transilvania m-a impresionat placut atunci cand mi-am deschis cont pentru firma. Dintre cele 3-4 oferte pe care le-am comparat, BT s-a potrivit cel mai bine pe sufletul meu.

Asa cum spuneam, folosesc majoritatea brandurilor din top 50, insa am vrut o subliniere suplimentara pentru brandurile de suflet.

Spor crescator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.