„Pentru de dimineata” am avut un platou de branzeturi si „mezeluri” 🙂 Cum? Blasfemie, mezeluri la Miercurea fara carne? V-am fentat, sunt felii vegetale, asa ca avem un platou surpriza.
Platou surpriza pentru micul dejun
Aveti in link-ul de mai sus ingredientele fara carne ale „mezelurilor” Verdino. Dupa cum vedeti am reluat oarecum masa de anul trecut. Doar ca in loc de gulie am avut ridiche neagra, iar salata de vinete am inlocuit-o cu guacamole.
Nici feliile vegetale nu mai sunt cele de anul trecut. Am pastrat feliile cu piper rosu, iar pe cele cu ardei iute le-am inlocuit cu ceapa verde. Am si o varianta de felii vegetale simple, peste care am pus piper roz 🙂
Sa trecem si la branza, nu de alta, dar a trecut pe la mine Mos Craciun Fan Branza 🙂
Am primit de la Delaco mai multe branzeturi, iar pe cateva dintre ele le regasiti in platou. Acum am pus doar cascaval, Emmental, Mozzarella si branza pufoasa cu smantana.
Pana cand voi gasi felii vegetale cu praz, am unit guacamole si branza pufoasa cu rondele oltenesti 🙂 Nu in ultimul rand, de pe un platou serios nu pot lipsi maslinele, asa ca am adaugat masline de Thassos.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am continuat cu resveratrol: struguri negri si ciocolata neagra. Evident, Heidi Dark Extreme 85% cacao.
Am continuat cu ceai indulcit cu merisoare. Chiar daca nu mai e asa de frig afara, dimineata simt nevoia de incalzire.
La pranz am avut o mancare de cartofi, inconjurata de salata de sfecla rosie, peste care am pus hrean.
Seara ma pregatesc pentru o salata de baby spanac, cu ceapa si cu „fantome” de branza calcica. Vedeti in imagine despre ce fantome este vorba.
Daca tot veni vorba de seara, voi incheia ziua cu un vin fiert cu scortisoara. Nu de alta, dar asa ma pregatesc cum se cuvine pentru concertul de colinde.
Pofta buna fara carne si sarbatori fericite!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei