Craiova Blog Meet 101 la Curtea Berarilor

Duminica am avut Craiova Blog Meet 101. V-am spus ca n-am stat degeaba in weekend, acum detaliez.

Si Duminica m-am trezit dis de dimineata ca sa alerg 8,8 km prin Parcul Romanescu. Apoi am plecat la tara, unde stiti voi cum este cu bunatati pe gratar, ciorba ca la mama acasa si altele.

Seara am revenit la fix pentru Craiova Blog Meet 101. Vorba vine la fix, eu am ajuns pe la 19:30 🙂

Craiova Blog Meet 101

Doi colegi de blogosfera se racoreau deja cu Timisoareana la tanc in Curtea Berarilor. M-am alaturat acestui „meniu” si apoi au inceput sa mai apara blogoltenii sau prietenii blogosferei.

Ultima sorire a fost dupa ora 22:00, fratele Sora avand de recuperat berea savurata pana atunci. A fost scuzat, mai ales ca mi-a adus braga, ca sa uit de neimplinirea de la Slatina 🙂

Ma rog, pana sa vina el, unii dintre participanti plecasera deja, dar atunci am facut poza de grup.

Craiova Blog Meet 101

Probabil eram si mai multi, dar in atatea deplasari am uitat sa intrebam despre participare si pe grupul mare. Am intrebat doar printre participantii la degustare, iar ceilalti s-au prins abia cand au vazut pozele si comentariile de la fata locului. Dar chiar si-asa, tot e bine ca a venit si Raz la Blog Meet.

Cum se intampla de obicei la astfel de intalniri, am discutat despre degustarea de Sambata si despre chestii tehnico-blogosferice gen SEO 🙂

Pai da, daca pentru editia aniversara Craiova Blog Meet #100 am avut 3 zile, acum cu degustare in deplasare si cu Blog Meet s-au facut 2 zile.

Important este sa ducem traditia mai departe si halbele spre Hai noroc!

Interesant este ca dupa starea de urgenta si carantina din 2020, tot aici am reluat intalnirile offline la Craiova. Dar asta era anul trecut, acum am ajuns deja la 3 cifre si continuam cu alta stare de spirit Craiova Blog Meet 101.

Craiova Blog Meet 97

Imi place ca la Curtea Berarilor au suficient spatiu pentru toate gusturile. Cine a vrut sa vada meciul a stat in interior. Cine a vrut pe terasa a gasit un loc doar daca-si facuse rezervare. Dar mai este o terasa inchisa, asa ca nimeni nu pleaca nemultumit.

Nu in ultimul rand berea rece de la tanc este o binecuvantare dupa zilele caniculare. Nu doar ca berea este buna, dar a doua zi nici capul nu te doare. Buna si mancarea, am testat-o de cateva ori.

Cum se zice in popor, berea dupa vin e chin. Dar nu si daca sunt in zile diferite, asa ca zilele noastre n-au fost deloc chinuite 🙂

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.