vin

Cocosul dintre vii in culori de toamna instagramata

Daca tot m-am dus la magazinul de vinuri, mi-a sarit in ochi Cocosul dintre vii. Pai da, ca prin vara am aflat despre centrala fotovoltaica de la Cramele Recas si mi s-a facut pofta de Sole. Toamna nu-i ca vara, dar merge mai bine vinul rosu 🙂

Cabernetul Franc il descoperisem cu ocazia aniversarii winelover, cand am vizitat si Cramele Recas. Daca tot am vazut soiul vinificat solo, pe langa Sole mi-am luat o sticla de Cucurigu Franc si cotcoDOC CMD Recas din 2017. Am zis ca-i numai bun de baut cand se mai raceste vreme, ca asta vara era prea cald afara.

Atunci a mers bine un Sole rece, acum merge bine vinul rosu la temperatura camerei. Cum a fost si Sf. Dumitru saptamna trecuta, a picat la tanc un vin rosu in weekend, cu un cheesecake de casa.

Cocosul dintre vii #FiltrulRecas

A picat bine si concursul de pe Instagram, cu #FiltrulRecas.  Asa ca am postat si eu regulamentar 🙂

Cocosul dintre vii pe Insta

Nu sunt eu foarte activ pe Instagram, dar tocmai ma lovise inspiratia de toamna dupa ce-am prins cateva imagini cool prin Parcul Romanescu.

Am scapat cu aparatul in parc si nu m-am oprit decat la 141 🙂 Dar pentru Insta am facut o selectie de 19 imagini, cu gandul sa postez cate una zilnic.

Acum sa nu credeti ca pentru #FiltrulRecas am facut doar o poza 🙂 Uite aici tot albumul #nofilter, insa ce mai inspirata imagine mi s-a parut cea facuta dupa ce-am gustat vinul 🙂

Pai da, dupa un gratar de legume, peste si cateva porcarii, am pastrat vinul rosu pentru un cheesecake facut in casa. Aroma de fructe rosii coapte s-a aliniat cu aroma fructelor coapte in cheesecake.

Din toate ipostazele cu Cocosul dintre vii, aceasta mi s-a parut cea mai instagramabila. Daca aveti alte pareri, le astept in comentarii, insa pana atunci va solicit un vot sub forma de inimioara pe Instagram:

https://www.instagram.com/p/CVqq9_9BAEc/

N-am terminat insa povestea cu Cocosul dintre vii. Mi-a placut si ideea de la care a pornit eticheta. Este vorba despre o gama nou rebranduita de Cramele Recas. Iar imaginea de la care a pornit eticheta este realizata de Raul Inocentiu Niculai, un copil talentat care a depasit cu mult curaj  un handicap locomotor sever.

Pofte de toamna

Ar fi mers bine si o degustare Branzeturi cum se cuVin cu Cocosul dintre vii. Sunt sigur ca dupa ce am fi degustat mai multi cocosi ar fi fost si mai bune ideile instagramabile.

Insa deocamdata asteptam vremuri mai bune pentru evenimente. Pana atunci insa, imi amintesc ca inainte de pandemie mi-a placut mult un Negru de Dragasani din gama Regno.

Si uite asa iar mi se face pofta de vinuri de-astea mai rare 🙂

Hai noroc cu Negru de Dragasani!

Hai noroc!

2 Comments

  1. Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.