Biz Franta, primul numar al Revistei Biz in 2023

Biz Franta va fi primul numar al Revistei Biz in 2023. Daca ati citit cartea, stiti deja ca pentru Marta de la Biz proiectele speciale sunt factorul diferentiator in lumea mass-media.
Asa cum s-a mai intamplat deja cu editiile din

 • Belgia,
 • Marea Britanie,
 • SUA,
 • Germania,
 • Singapore,
 • Austria,
 • Franta,
 • Japonia,
 • Israel,
 • Coreea de Sud,
 • Olanda,
 • Italia.

revista Biz isi muta cartierul general in strainatate pentru 1 saptamana.

Biz France 2023 - Biz Franta

Partenerii #BizFranta sunt Groupama, Orange, Carrefour, Uriage, DS Automobiles, Laboratoarele Thea, Air France, Renault si Forcapil.

Biz Franta la inceput de 2023

De ce Paris si Franta? Parisul nu este doar in topul celor mai vizitate orase din lume, ci si un important centru de business la nivel global. Pe de alta parte Franta este al treilea investitor strain in Romania, iar relatiile franco-romane au facut istorie in domenii ca diplomatia, arta si cultura.

In ceea ce ma priveste am fost de cateva ori la Paris, in Landes si in Strasbourg. Imi place sa vorbesc limba franceza, am lucrat la o firma franco-romana in Craiova si sunt posesor de DELF.

Fiind vorbitor de limba franceza am fost voluntar in Saptamana Frantei la Europa Season.

Europa Season la final

Mai intai am tradus la intalnirea lui Alain Paris cu melomanii craioveni. Apoi am tradus pentru Julie Alcaraz cu ocazia recitalului neconventional de la Muzeul de Arta.

Muzeul de Arta Craiova

Ador bucataria frantuzeasca, vinurile si branzeturile lor. La degustarile Branzeturi cum se cuVin de la Craiova ne bucuram din plin de vinuri din soiuri frantuzesti si de branzeturi marca Ile de France.

Aperifrais, Camembert, Brie sau Roquefort sunt cateva bunatati Ile de France pe care le asociem cu vinuri de la cramele romanesti.

Nu stiu daca v-am facut pofta, dar eu abia astept sa vad Revista Biz a la francaise.

Biz Franta

Toate drumurile duc la Paris?

Cam in voga Parisul si Franta in aceasta perioada. Chiar zilele astea am primit newsletterul Vola cu promotiile Air France.

Apoi mai stiti cand va povesteam despre proiectele Biz si cat de mandru am fost de conferinta Super Antreprenori Craiova? M-am reintalnit in Banie cu Marius Tudosiei, pe care-l stiam inca de la prima editie Food Bloggers.

foto de bacanie inainte de Biz Franta

Ei bine, din 25 Decembrie Marius si familia lui sunt #OneMonthInParis, in cautare de inspiratie frantuzeasca pentru perioada urmatoare.

Nu stiu daca saptamana Revistei Biz in Franta se intersecteaza cu luna lui Marius la Paris, dar abia astept sa vad urmarile experientelor pariziene.

Stiu sigur ca in editia Biz Franta vom descoperi branduri cu traditie, lideri de business si povesti fascinante. Exista romani care au afaceri sau cariere de succes in Franta? Ei bine, ii vom descoperi tot in Revista Biz.

Din paginile revistei Biz Franta nu va lipsi Laurence Auer, ambasadoarea Frantei in Romania,  pe care am avut ocazia s-o vad de curand la Craiova.

Ambasadoarea Frantei

Daca nu stiati, Olimpiada Nationala de Limba Franceza din 2022 a avut loc in Craiova, iar Laurence Auer a fost la deschiderea evenimentului.

V-am spus doar cateva motive pentru care abia astept sa redescopar Franta si Parisul in Revista Biz.

Spor descoperitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.