Senzatii de vacanta cu B.R.R.C.

Senzatii de vacanta banuiesc ca ati avut toti. De exemplu dupa un examen sau sesiune in care ati muncit si v-ati acidulat. Apoi urmeaza o zi cand simti brusc ca esti in vacanta 🙂 Asa m-am simtit ieri cand Daria mea a terminat cu examenele la Evaluarea Nationala.

Senzatii de vacanta cu B.R.R.C.

Ca sa fac legatura si cu berea rece, cam asa m-am simtit si dupa examenul la nutritie.

senzatii de vacanta

Oricum, dupa ambele „incercari” relaxarea s-a intamplat in Parcul Romanescu, la o bere rece.

Pana cand reusesc sa pun pozele, sa fac legatura si cu „acidulatul” 🙂

Am citit (si comentat) mai demult pe blog la Chinezu despre Lemon Radler Ciuc.  In prima faza n-am gasit-o in supermarket, desi vedeam peste tot reclame. Dar pana la urma am dat de ea si am gustat-o.

Ce sa spun? Nu-mi place senzatia carbogazoasa pe care mi-o produce. Am avut mai demult ceva probleme cu balonarile si de atunci simt „carbogazoasele” direct in creier. Cam asa am simtit si dupa ce am baut limo-berea de la Ciuc. Am mai incercat inca o data si senzatia a fost chiar mai clara. Asta se intampla cu o zi inaintea examenului la nutritie.

In schimb o bere Ciuc normala bauta dupa examenul de nutritie a fost de „n” ori mai buna. Si mi-am reamintit sloganul „Ciuc, inca una si ma duc!” Nu de alta, dar nu m-am abtinut sa beau doar una, desi de acolo ma duceam la o petrecere cu gratar 😉

Cam asta este cu berea dupa examen, munca etc.

Cica un roman munceste 30 de minute pentru o bere. In timp ce media europeana este de 8 minute. Dar cred ca la consum nu suntem la sfert 🙂 Ci dimpotriva, in partea superioara a clasamanetului.

Sa munceasca romanii atat de mult, incat sa aiba si mai mult de sarbatorit?

Hai noroc si la (mai) mare!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.