Furtuna si iures cu papusi la Craiova. Marcel Iures

Marcel Iures la Craiova nu mai este o noutate. Dar Iures cu papusi, asta da premiera.

Iures cu papusi la Colibri

Marcel Iures la Craiova

Imi amintesc cu placere despre o piesa vazuta chiar de ziua mea. Pai despre ce vorbim noi aici, dom’le?

Au mai fost si alte aparitii cu aroma de vanilie pe care le-am ratat pe motiv de plecare din Craiova. De data asta nu vreau sa mai ratez o premiera absoluta. Un spectacol de teatru, cu papusi, cu Iures si cu Shakespeare in regia lui Cristian Pepino.

Furtuna, de William Shakespeare

Iures cu papusi la Teatrul Colibri

Daca va inchiputi ca spectacolele cu papusi sunt doar pentru copii, trebuie sa vedeti Furtuna lui Shakespeare.

Dar nu oricum, ci pe scena teatrului Colibri din Craiova. Am fost azi la conferinta de presa dedicata premierei Furtuna, de Willliam Shakespeare. O conferinta relaxata, cu multe zambete si multe multumiri.

cu zambetul pe buze

Despre Furtuna cu Iures si Pepino

Marcel Iures a mai jucat in Furtuna regizata de Liviu Ciulei alaturi de nume mari ale scenei romanesti. Adica George Constantin, Ion Besoiu, Mariana Mihuţ, Victor Rebengiuc, Florian Pittiş, Marcel Iureş, Ion Caramitru, Mircea Diaconu si Ştefan Bănică.

Cristian Pepino a fost martorul acelor repetitii si in aceasta nota a descifrat Furtuna lui Shakespeare. Pe care insa o prezinta azi intr-un spectacol de animatie.

Marcel Iures ne-a povestit cum a acceptat aceasta provocare.

Si specatorii craioveni au acceptat provocarea, dovada fiind faptul ca premiera de Vineri se joaca cu casa inchisa. Daca sunteti norocosi, poate mai gasiti bilete la avanpremiera de Joi.

Pana atunci insa, sa va fac pofta cu un teaser.

Daca nu stiti Furtuna lui Shakespeare, am gasit un teaser in cuvinte despre povestea cu Prospero, Miranda, Caliban si Ariel.

Teaserul video vi se pare prea scurt? Sa stiti ca nici la conferinta de presa nu ne-au spus mai multe 🙂

toti protagonistii Furtunii

Actorii au vorbit pe rand despre experienta traita pe scena si despre senzatiile pe care le-au incercat. Insa senzatiile pe care le vor incerca specatorii au ramas de trait in ziua spectacolului.

Daca nu reusiti sa prindeti bilete nici Joi, 24 Noiembrie (Vineri e deja sold out), nu va intristati. Vor mai fi 2 spectacole si-n Decembrie. Cand, nu stiu nici macar actorii, dar vom afla cu siguranta.

Spor incantator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.