Social Media Summit Bucuresti 2017 de Martisor

Social Media Summit Bucuresti este evenimentul cu care Revista BIZ deschide sezonul conferintelor social media. Am debutat la SMS Bucuresti 2015, am recidivat in 2016 si nu puteam sa lipsesc nici in 2017. 

Social Media Summit Bucuresti 2017

De ce sa nu lipsesti de la Social Media Summit Bucuresti

In primul rand pentru ca ai mereu ceva de invatat de la cei mai buni din domeniu. Si la alte conferinte inveti lucruri interesante. Dar parca nicaieri nu sunt atata noutati, premiere si exclusivitati ca la SMS Bucuresti.

Si de fiecare data am ramas cu ceva practic, care m-a ajutat. De exemplu in 2015 am auzit despre Tagboard si despre TouchGraph. Aplicatia TouchGraph nu mai este disponibila in urma schimbarii politicilor Facebook dar la vremea respectiva mi-a fost de folos.

TouchGraph Facebook

Asta e o alta invatatura. Zicala „bate fierul cat e cald” e mult mai actuala in social media, care se schimba cu o viteza ametitoare.

De la SMS Bucuresti 2016 am ramas cu o alta idee pentru care sunt recunoscator. Chiar la inceputul conferintei am auzit ca „urmeaza al doilea val in Social Media. Dupa primii 10 ani (2005 – 2015) caracterizati de entuziasm, cuvantul cheie al anului 2016 este profesionalizare”.

A fost si anul in care am trecut cu blogul pe domeniu propriu. Nu-i asa ca-i bine sa ai un impuls la inceput de sezon?

Alte motive pentru care nu trebuie sa lipsesti de la Social Media Summit Bucuresti sunt deja traditionalele topuri: topul canalelor media, Digital Report si topurile aferente cu cei mai influenti bloggeri, top agentii, top bloggeri etc.

Topurile raman si dupa SMS Bucuresti dar acolo ai ocazia sa intelegi cum au reusit cei care sunt in top. Ceea ve va doresc si voua 🙂

Noutati la Social Media Summit Bucuresti 2017

Deja nu mai este o noutate ca la Social Media Summit Bucuresti se lanseaza niste campanii foarte faine. Daca anul trecut am recunoscut ca sunt un taran, in 2017 a venit randul sa recunoastem meseriipe.net in nomenclator.

Sa va mai spun despre online si offline? Va spun doar ca subiectul meu preferat va fi aplicat pe “like, share” si sute de mii de persoane in strada!

like, share si offline

Abia astept sa inteleg in acest context cum se propagă mesajele in social media si care sunt capcanele de care sa ma feresc. Sper sa fie cat mai clara diferența dintre informare si manipulare. Nu in ultimul rand, vom afla despre avantajele “bulei de pe Facebook”. Ce va spuneam? Subiecte interesante si actuale.

Un nou subiect din 2017 este universul competitiilor de debate. Mai intai vom beneficia de o introducere teoretica cu ajutorul unor profesionisti. Apoi vom asista la un debate Online vs media traditionala.

online vs media traditionala

Nu va spun mai multe. Va spun doar ca abia astept sa ajung la Social Media Summit Bucuresti si sa impartasesc pe blog impresiile din 2017.

Cu cine ma vad la SMS Bucuresti 2017? Nu de alta, dar sa stiu cu cine facem traditionala poza cu blogoltenii 🙂

poza cu blogoltenii la Social Media Summit Bucuresti

Conferinta are loc Miercuri, 1 Martie incepand de la ora 09:00 la Hotel Radisson Blu Bucuresti.

Spor!

2 Comments

  1. Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.