A fost Craiova Blog Meet cosmopolit de Sf. Gheorghe

Grea zi am avut ieri. Am inceput cu emotiile meciului Simona Halep – Johanna Konta. Apoi am sarbatorit Sf. Gheorghe in familie, si Daria si sor’mea purtand numele sfantului biruitor de balauri. Am incheiat seara la un Blog Meet cosmopolit, cu prezente din SUA si Germania.

poza de grup Craiova Blog Meet cosmopolit

Anil Polat a revenit la Craiova

Cu globe-trotter-ul Anil Polat ne-am cunoscut in 2015, cand Craiova a cucerit titlul de The Best City to Visit. Si cum e traditia la blogolteni, am facut un Blog Meet cosmopolit in Martie. Am avut atunci oaspeti din diverse zari. Un turco-american, o bulgaroaica, un suedez si un nemtoltean au fost alaturi de blogosfera craioveana.

Acum Anil Polat a revenit in Craiova si cum era zi de Blog Meet, ne-am reintalnit.

Anil Polat

La Multi Ani de 2 ori pentru nemtolteanul nostru

Va ziceam ca in 2013 am avut in vizita un nemtoltean. E blogolteanul nostru Dan Pavel, cunoscut si sub numele de Geordan.

Geordan de la George Dan, asa ca ieri l-am sarbatorit si de Sf. Gheorghe si de ziua de nastere. A vrut sa se puna de 2 ori, ca sa mai crestem numarul „stranierilor” la blog meet. Din pacate Anil plecase la ora la care a ajuns Geordan, dar fiecare cu fusul sau orar 🙂

Ne-a facut mama lu’ Geordan niste placinte cu branza moartea berii.

placinte cu branza

Plus un tort cu capsuni la care n-am rezistat, desi eram full.

tort de capsuni

Sa ne traiesti si sa infloresti, Domnu’ Geordan!

Iulian si Geordan

Un pic de miscare la Craiova Blog Meet cosmopolit

In afara de miscarile corespunzatoare de dat noroc si basculat placinte, am facut si-un pic de miscare la biliard.

Am reusit sa introduc si eu cateva bile dar oricum mult mai slab decat la bowling-ul de la pranz 🙂 Acum nah, nu poti sa le ai pe toate, se vede treaba ca ma pricep mai bine la bilele mari 🙂

bowling

N-am fost foarte multi la Craiova Blog Meet cosmopolit, fiecare avand de sarbatorit biruitori de balauri prin familie 🙂 Insa pe langa cei din poza de grup cu Anil au mai venti pe rand Iulian si Geordan si apoi Cristi Toaxen.

Cristi Toaxen

N-am mai facut inca o poza de grup, grabindu-ma sa vad clasicul Real Madrid – Barcelona. Si am avut ce sa vad, o incheiere superba pentru o zi plina de evenimente.

Spor biruitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.