Mihaela Buzarnescu rasare ca un curcubeu la Hobart

Spuneam despre minunile din tenis si despre minunea numita Mihaela Buzarnescu. Dupa o cariera intunecata de accidentari, Mihaela rasare ca un curcubeu la Hobart.

curcubeul Mihaela Buzarnescu

Mihaela Buzarnescu invinge clar in semifinale

Meciul de azi a inceput cum nu se poate mai bine pentru Mihaela. Break si apoi 2-0. Doar ca in loc sa se faca 3-0, Mihaela a ratat mingile de break si apoi s-a facut 2-2.

Dar credeti ca a renuntat? Dimpotriva, a facut totul ca sa ajunga iar in fata si a luat break-ul.

Mihaela Buzarnescu - Lesia Tsurenko

De la 4-2 n-a mai fost decat o jucatoare pe teren in primul set, Mihaela Buzarnescu.

Au mai fost si reprize de ploaie si intreruperi dar Mihaela Buzarnescu nu si-a intrerupt seria castigatoare decat la 6 – 2.

ploaie la Hobart

Setul 2 a fost echilibrat doar la inceput, apoi Mihaela s-a distantat repede la 4 – 1.

4 la 1 in setul 2

S-a incheiat din nou 6 – 2 si Mihaela Buzarnescu este in prima sa finala WTA la simplu.

statistici Mihaela Buzarnescu

Mihaela Buzarnescu in finala la Hobart

Mihaela era gata sa renunte la tenis din pricina accidentarilor repetate. Familia i-a fost alaturi, a sprijinit-o si a reusit sa contiune sa joace tenis. N-a uitat sa multumeasca azi parintilor pentru sprijinul si optimismul care pe ea o cam parasisera.

interviu Mihaela Buzarnescu

Ei bine, Mihaela a revenit in forta in 2017 si a sarit de pe 580 pe locul 56 WTA. Adica inaintea Sharapovei. In primul turneu al anului a fost eliminata chiar de Sharapova dar la Hobart a ajuns in finala fara sa piarda vreun set.

Reveniri marca Mihaela Buzarnescu

La Mihaela Buzarnescu este incredibila puterea de revenire. In afara de revenirea dupa operatii, mai importante sunt revenirile din tenis.

A revenit in primul tur cu Alizé Cornet, apoi in sferturi a recuperat de la 2 – 5 pentru a castiga in tie-break. Iar azi, a stralucit pur si simplu in partida cu favorita #5, Lesia Tsurenko.

In finala Mihaela se va infrunta cu Elise Mertens, cea care a beneficiat de retragerea Monicai Niculescu. Meciul va fi Sambata, 13 Ianuarie, la ora 03:00 pe DigiSport 2.

Felicitari Mihaela si spor in continuare!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.