Supa crema de leurda la Miercurea fara carne

Am zis sa fac o ultima parada de primavara cu leurda. Poftiti va rog la supa crema de leurda la Miercurea fara carne!

Pana atunci insa, „pentru de dimineata” am facut oua fierte moi. Nici nu mai stiu de cand nu mai mancasem. Si chiar daca de obicei le asociez cu mamaliga, acum am avut paine coapta. Pai da, am copt in tigaia de clatite paine cu maia si cu ceapa. Peste care am pus Camembert Charactere 🙂

mic dejun cu oua fierte

Ce-a iesit vedeti aici, mai putin ceapa verde pe care am adaugat-o dupa fotografie 🙂

In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am savurat o banana coapta cu ciocolata neagra 85% Heide Extra Dark.

Supa crema de leurda

Ca tot va spuneam ca am facut Clompi cu leurda si ca pun prin toate salatele. Am mai gasit reteta de supa crema la Oana Cuzino, printre alte retete cu leurda.

Mi-a facut doamna mea o supa crema in care a mai pus cartofi si radacinoase. Uite-asa arata, presarata cu crutoane si cu condimente de Provence.

supa crema de leurda

Am crezut ca se simte si mirosul specific de usturoi, dar nu este asa. Asa ca l-am readus in viata cu un usturoi verde 🙂

Dupa masa fde pranz m-am concentrat la draftul articolului cu bere si alune 🙂

bere cu alune

Seara am avut o combinatie de ciuperci umplute cu usturoi verde si branza, alaturi de branza pentru gratar. Adica le fac pe toate in tigaia de clatite si va arat ce-a iesit.

ciuperci perpelite

Am mai pus langa ele niste rosii cherry, pe care sa le coc tot in tigaia de clatite.

Iar ca sa fie si ceva crud, am adaugat ceapa verde.

ciuperci umplute

Bineintele ca la combinatia asta merge si un vin, insa ma tot gandesc de care? Alb, rose sau rosu?

Se vede din poza ce fel de vin a fost? Daca nu ghiciti, va spun eu: vin alb, Sarba Tectonic de la Crama Girboiu.

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.