Hai sa fie cu noroc la Spring SuperBlog!

Zic din nou „hai sa fie cu noroc” la Spring SuperBlog, dupa aproape 10 ani de stat pe bara dupa editia SB #10. Pai da, dupa ce-am castigat competitia in 2015, am devenit pensionar partener si-am mai participat doar la Gale.

Hai sa fie cu noroc la Spring SuperBlog!

Hai sa fie cu noroc din 12 in 12 ani! Macar ­čÖé

In 2012 am participat in premiera la competitia SuperBlog si tot atunci am inceput intalnirile Craiova Blog Meet. Ca sa vezi coincidenta, de curand am sarbatorit cum se cuvin 12 ani de intalniri blogosferice in Banie. Ca sa fie treburile complete, s-a nimerit aniversarea chiar de Dragobete.

poza de grup la Craiova Blog Meet 130

Doar ce i-am indemnat pe blogolteni sa participe la Spring SuperBlog, cu speranta ca la vara vizitam cateva crame dobrogene cand venim la Gala. Parca mi-a citit cineva gandurile, iar a doua zi am vazut invitatia la testare.

Pe la noi pe la blogolteni se zice degustare, dar hai sa respectam brief-ul si cuvintele cheie ­čÖé Din expresia Vin Sigillum Moldaviae, pentru mine cuvantul cheie a fost Vin, acesta fiind si motivul pentru care reVin ­čÖé Dar hai s-o luam cu inceputul.

Dupa ce n-am mai participat la competitia de blogging creativ, mi-am amintit ca am fost primul superblogger care a castigat „greutatea proprie masurata in branzeturi Delaco„.

Fan Branza

Asa ca in calitate de cel mai mare Fan Branza am inceput proiectul Branzeturi cum se cuVin, degustari de vinuri asociate cu branzeturi Delaco.

Am dus degustarile oltenesti si la o Gala SuperBlog in Bucuresti, iar cativa superbloggeri s-au bucurat de experienta cu ocazia Craiova Blog Meet #100.

Bilant 2021. Hai sa fie cu noroc la Branzeturi cum se cuVin 37

Intre timp pasiunea pentru vinuri si branzeturi s-a cristalizat si sub forma academica. La 25 de ani de la terminarea facultatii m-am inscris la Master de Expertizare Viti-Vinicola. La zi, cu bursa si cu tot ce trebuie, iar dupa 2 ani de bucurie am sustinut disertatia in pandemie.

hai sa fie cu nooc la lucrare de disertatie

Pentru ca tema disertatiei a fost „Evaluarea senzoriala a asocierii vinului cu branzeturile”, am facut si un curs de Degustator autorizat de branzeturi. Dar nu oricum, ci cu lectori italieni, sub indrumarea Federatiei Nationale a Degustatorilor Autorizati din Romania.

Si voi ce mai faceti?

Intre timp am continuat degustarile de vin in asociere cu branzeturi pana cand am ajuns la editia #56.

Anul asta sunt in schimbare de job si-am zis sa schimb statutul si-n cadrul SuperBlog. Asa ca din pensionar blogger partener m-am gandit sa ma transform in concurent, macar pentru probele sigilate cu vin. Hai (sa fie cu) noroc!

Dupa ce v-am spus ce-am mai facut in ultimii 10 ani, vad ca mai sunt si altii care revin in competitie. Sa fie de la vin? Sa fie de la primavara? Sa fie primiti!

Stiu ca regulamentul permite bloggerilor parteneri sa participe la 5 probe din competitie, dar i-am lasat pe cei noi sa se afirme. Insa atunci cand au fost probe branzoase de la Delaco, am participat asa de pofta, in afara concursului.

cascaval cu gauri

Nu stiu daca in aceasta editie avem si branza alaturi de vin, dar va spun de-acum ca eu… vin.

Cu acest articol imi anunt prezenta la editia Spring SuperBlog 2024. Cine mai vin(e)?

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.