Iar m-am nimerit in delegatie, insa meniul pentru Miercurea fara carne a fost unul normal. Ba chiar un festin, avand in vedere ca am savurat camembert pe gratar 🙂
N-am facut gratar in delegatie, desi la cat de mult se incinsese metalul, as fi putut incerca. In schimb am facut o fotografie de la inaltime 🙂
Pentru de dimineata am avut ou ochi cu Bavaria Blu. Tot dimineata mi-am pregatit si masa de pranz, ca sa nu mai mananc iar kefir si Bake Rolls. Asa ca daca tot aveam cativa cartofi copti, i-am curatat si i-am taiat patratele. Apoi am pus rondele de ceapa verde. Am completat cu otet balsamic si cu masline de Thassos. Adica am facut o salata orientala 🙂
Pe care am mancat-o in delegatie, la inaltimea utilajului pe care l-ati vazut la inceput. Nu mai stiu daca era un KSS, un ASG sau o masina de scos. Insa mi-am scos tacticos salata orientala si am savurat-o cu pofta. Va cred si eu, dupa atatea urcari pe utilaje de cariera, te cam ia foamea.
Camembert pe gratar la intoarcerea din delegatie
La intoarcerea din delegatie doamna mea m-a alintat cu un un regal culinar. Adica Camembert pe gratar. Moale si cremos la mijloc si copt la exterior. A mers de minune cu un vin rosé rece. Dar si cu rosii si cu ceapa verde.
Stiam ca merge branza la gratar cu rose din datile trecute. Prima data am incercat cu moldovanu Costica un halloumi la gratar. Si rose, evidemment. Apoi tot halloumi cu rose la degustarea cu Crama Histria.
Acum a fost ceva mai cremos, ca sa ma refac dupa o delegatie solicitanta. Iar pana cand s-a perpelit branza, am bagat o supa crema de ciuperci rece. Imbogatita cu crutoane, branza Bavaria Blu si condimente grecesti.
Pana Miercurea viitoare, pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei