Pentru de dimineata am avut humus si fasole batuta. Dar nu pe paine, ci pe ardei rosu. Iar un pic mai tarziu am „pariat” pe resveratrol de toamna.
Humus la mic dejun
Nu e prima data cand mananc humus dimineata, dar acum n-am mai folosit paine. Nu de alta, dar am avut 2 bucati de pizza Quattro Formaggi. Si o maslina in varf de ardei 🙂
Am vrut neaparat sa fie ardei rosu, ca sa am si ingrediente crude in meniu. Dar si cat mai multe culori.
Resveratrol de toamna
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat struguri cu ciocolata neagra.
Mi-a venit ideea ieri, cand am vinificat Cabernet Sauvignon la Masterul de EVV. Si-am verificat cu papilele personale nivelul de zahar din struguri 🙂
Ciocolata neagra e resveratrolul pentru toate anotimpurile. Dar acum am combinat-o cu struguri, resveratrol de sezon. Am lasat si-o frunza de vita de vie, ca sa fie combinatia mai evidenta 🙂
La pranz am inceput cu icre pe paine cu maia si ceapa. Am pus si frunze de patrunjel, tot din motiv de ingrediente crude. Iar maslinele negre de Thassos le-am adaugat pentru ca se potrivesc bine la gust cu icrele.
Intre timp am pregatit un Clompi oltenesc. Adica Clompi cu praz.
Am mai adaugat branza, am copt niste mamaliga si asa a fost plating-ul. Jumatate la soare, jumatate la umbra. Asa ca de sezon de vara-toamna 🙂
Seara o incep cu o ciorba de cartofi. Doar o incalzesc un pic, sa nu fie rece de la frigider.
Apoi o dreg cu iaurt. Iar la sfarsit mananc cartofii dupa ce-i dau cu sare si piper.
Dupa ciorba merge o mancare de spanac cu cascaval pane. Nu de alta, dar sa mearga si-un pahar de vin rosu.
Mai pun si o salata de castraveti si salata verde, ca sa inchei capitolul de cruditati.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei