Azi nu beau, fiindca… asa vreau :)

Ad Blocker Detected

Tema blogului nu afiseaza imaginile in anumite conditii gen Chrome pe Windows 10 cu Ad Blocker activat. Pana se remediaza bug-ul te rog sa-i dai o exceptie si vei vedea si imaginile de pe blog. Multumesc frumos!

Stiu ca e rost de mucenici, 44 de pahare, 9 Martie si alte motive la fel de atragatoare. Dar azi nu beau, pentru ca nu vreau. Nici 2, nici 49 si nici macar 44 de pahare 🙂 Asa ca mai terminati-va cu imagini cu sticle, pahare ciocnite si alte ispite 🙂

Azi nu beau

Sursa foto

Azi nu beau, ca e Luni 🙂

V-am mai zis eu de-astea de genul Luni nu…, dar de data asta n-are legatura cu banii.

Spuneam acolo ca pe langa Miercurea fara carne, respect si Lunea fara alcool. Motivele sunt evidente. In weekend sunt mai multe ocazii de consum, nu trebuie sa merg cu masina si altele. Plus ca de obicei sunt mai multe reuniuni de familie, intalniri cu prietenii, mese si alte interese.

Ca atare beau mai mult vin sau bere, dupa caz si dupa ocazie. Astfel incat Lunea este o si mai buna ocazie de pauza pentru ficat.

Iar azi fiind Luni, chiar daca este „traditie” de mucenici, o sarbatoresc doar aici. Adica online va urez noroc si sanatate. Insa offline ma uit la sticlele de vin de departe 🙂

A propos de uitat, sunt curios cate reclame sponsoriate cu comunicari eronate mai apar azi. Ma refer in primul rand la imaginile stock cu paharele tinute necorespunzator.

pahar aproape gol, tinut necorespunzator

In afara de faptul ca nu sunt tinute cum trebuie, de ce sa dai noroc cu paharul aproape gol?

Una peste alta, de ce sa folosesti astfel de imagini stock ca sa promovezi un mesaj, cand mesajul imaginii este gresit de 2 ori?

A propos de pahare goale, cred ca nici cu ele pline nu e prea bine.

preaplin de vin

Pentru cei care inca nu stiu, un pahar de vin se umple corespunzator pana la dimensiunea maxima a diametrului interior. Astfel aromele se concentreaza in jumatatea superioara (goala). Asa poti si sa-i imprimi o miscare circulara, care sa intensifice aromele vinului.

Cu paharele pline ca in imagine pierzi ambele avantaje. Mai putin daca esti la concurs de baut de 44 de pahare si nu te intereseaza alte aspecte in afara de „preaplin” de vin.

Spor „indreptator”!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.