Revin targurile de vin. Revino pe 9-11 Aprilie la Bucuresti

Revin targurile de vin la Bucuresti, iar pentru mine revin exact acolo unde le-am lasat. Ultimul eveniment cu vinuri si branzeturi a fost Cheese and Wine Show by ReVino, chiar la Novotel in Bucuresti. 

Hai noroc la Cheese and Wine Show Trilant 2020

Se intampla chiar inainte de inceperea pandemiei. Atunci ne faceam planuri ca ne revedem in Noiembrie 2020 la Salonul de Branzeturi si Vinuri.

Alina Iancu

Uite ca au trecut aproape 2 ani de-atunci si abia acum revin targurile de vin.

Revin targurile de vin cu salon de vinuri si turism viticol

Revino 2022 este primul targ de vin, pe care-l asteptam de mai bine de 2 ani. Imi place atmosfera ReVino, am mai fost si-n anii trecuti, iar acum revin cu atat mai dornic.

revin targurile de vin cu reVino 2022

Abia astept sa ma intalnesc cu prietenii de la cramele cu care deja am facut degustari la Craiova. Si nu sunt chiar putini 🙂 La fel de mult astept sa descopar noi crame, mai ales dupa 2 ani de seceta in ceea ce priveste evenimentele cu vin.

In acesti 2 ani au mai fost degustari online. Am mai facut cateva degustari in scurtele perioade cu restrictii mai putine. Dar nimic nu se compara cu un eveniment tihnit.

Fiind un salon de vinuri si turism viticol abia astept sa aflu despre ofertele turistice ale cramelor participante. Pai da, destul am stat acasa timp de 2 ani, ar fi cazul sa degustam cateva vinuri bune si la ei acasa 🙂

Cateva exemple pofta de hai noroc 🙂

Am reusit sa facem in pandemie o degustare cu Crama Girboiu, iar acum am aflat ca vor lansa vinul desert Ambra la Revino.

Pai cum sa nu revii cand stii ca dupa 2 ani de asteptare cramele din Romania se prezinta cu ce au mai bun?

In pandemie ne-au lipsit Rusaliile la Avincis, asa ca i-am vizitat iarna la Aniversarea Winelover #9.

Acum ma bucur sa-i revad la ReVino si sa-i degust, mai ales ca Negru de Dragasani este printre vinurile mele preferate.

Si Domeniul Vladoi se lauda cu un Negru de Dragasani cu terroir de Dobrogea, dupa ce ne-au surprins cu un spumant extra brut la Craiova. Tare sunt curios ce surprize ne-a mai pregatit Familia Vladoi.

Despre Crama Bauer stiu au multe noutati de cand a inceput pandemia, sunt curios mai ales in legatura cu Cramposia aromata.

Liliac ne-au bucurat la inceputul acestui an cu Very Vienna. Nu stiu daca-l vom degusta la Revino, dar stiu ca voi bea cateva vinuri bune si-n Mai la Viena.

La Vinarte am degustat un Soare de vinoteca anul trecut, chiar inainte de revenirea restrictiilor. Abia astept sa vad cu ce ne mai incanta in 2022.

Am dat doar cateva exemple, cat sa va fac pofta de vinuri bune.

Revin targurile de vin, ReVino 2022

Program ReVino Bucharest Wine Show 2022

Sambata si Duminica intre orele 11:00 si 20:00 iubitorii vinurilor sunt asteptati la Novotel. Luni intre 11:00 si 17:00 Revino este dedicat exclusiv reprezentantilor HoReCa.

Iata programul complet pentru public:

  • Sambata, 9 Aprilie 2022, orele 11.00 – 20.00,
  • Duminica, 10 Aprilie 2022, orele 11.00 – 20.00.

Hai noroc!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.